Godt & billig flyttefirma i København

3:36 pm den maj 24, 2016

Da vi endelig fandt et billig flyttefirma i København som vi synes var meget interessant, ringede vi til flyttefirmaet og spurgte om de havde tid til at hjælpe os med at flytte vores flyttekasser og endda også hjælpe os med at pakke vores ting ned i kasserne.

De pakkede vores ting i flyttekasser

Det kunne de sagtens så vi aftale en dato hvor de skulle komme fra morgenstunden af og først hjælpe os med at pakke vores ting ned i kasserne og derefter fragte dem fra sted til sted. Da dagen kom mødte der 4 veludhvilede friske gutter op og var med det samme klar til at gå i gang. De var rigtig flinke og flittige og de var også rigtig hurtige til at gøre deres arbejde med forsigtighed

flyttemand i København

Desværre skete der det at vi blev kaldt på arbejde og vi blev nød til at forlade flyttemændene. Selvom at vi ikke var tryg ved at de skulle håndtere vores ting uden vores tilsyn så blev vi alligevel nød til at gå for at klare det på arbejdet som der skulle ordnes.

Godt tilfreds med flyttemændene

Vi fortalte flyttemændene om at vi blev nød til at gå på grund af arbejde og det forstod de fuldt ud og fortalte os derefter at vi godt kunne stole på dem. Da vi kom tilbage til huset efter to timer var alle tingene pakket ned og klar til at blive flyttet og alt var blevet gjort som det skulle! Vi kunne ikke være mere tilfreds – så til alle jer der søger et billigt flyttefirma i København, så er Nem Trans lige noget for jer!