Om os

Flytteforretning

Flytteforretningtilbud.dk er en del af DK´s største flytte formidlings side .

Filosofien bag Flytteforretningtilbud.dk er at det skal være nemt at flytte.

Alt for mange mennesker har svært ved overskue den jungle det kan være at finde frem til en professionel flytteforretning. Og det er der jo ikke noget at sige til at de har svært ved.

Der er flere tusinde flytteforretninger og vælge i mellem alene i Danmark og da der ikke er to flytteforretninger der er ens siger det sig selv at det er en næsten umulig opgave at finde frem til den rigtige flytteforretning selv.

Flytteforretningtilbud.dk og  har samlet nogle af Danmarks mest professionelle flytteforretninger der alle har orden i sine forsikringspapirer og som ikke har nogle verserende sager kørende i Forbrugerstyrelsen.

Det vil sige at når du skal flytte behøver du ikke bruge en masse tid på at finde frem til en seriøs professionel flytteforretning. Det har vi gjort for dig. Du kan nu i stedet for bruge tiden på at pakke dine ting sammen og forberede dig på at flytte til dit nye hjem.

flyttemænd

 

 

 

Det er nemt og lige til at indhente de GRATIS! tilbud på sin flytning eller opbevaring af møbler eller lignende igennem Flytteforretningtilbud.dk.

Alt du skal gøre er at benytte dig af et af de 3 farvede links alt efter hvilken opgave det er du ønsker at få tilbud på. Linksne føre føre dig ind til vores skema som du skal udfylde med dine informationer omkring din flytning eller opbevaring. Det tager ikke mere end 2 min. at udfylde skemaet.

Efterfølgende sender vi dine informationer videre ud til vores tilknyttede flytteforretninger der arbejder i dit område. Flytteforretningerne kigger dine informationer igennem og vender tilbage med tilbud på din flytning eller opbevaring.

Alle de GRATIS! tilbud kommer direkte til din e-mail så du kan i ro og mag sidde og kigge tilbuddene igennem. Har du spørgsmål til flytteforretningen kan du via vores super smarte kommunikationssystem stille dem til flytteforretningen inden du beslutter dig for hvilken flytteforretning der skal flytte for dig.

  • Indhent Flyttetilbud På: Privat Flytning – Firma Flytning : 
  • Flytning Af: Klaver – Hårde Hvidevarer – Enkelte Ting : 
  • Opbevaring af møbler – eller andet – Indhent tilbud: 

 

Flytteforretningtilbud.dk og ønsker dig en fantastisk flytning!